Digitalno oglašavanje.

Zašto Google AdWords?

Google Adwrods je osnova internet oglašavanja. Radi se o zakupu ključnih riječi te je jedan od, ako ne i najučinkovitiji oblik Internet oglašavanja. Oglasi se prikazuju samo onda kada pojedinac traži informacije o proizvodima i uslugama na tražilici i to preko riječi koje je zakupio oglašivač.

Zašto izabrati nas?

Dugogodišnje iskustvo s oglašavanjem na tražilici Google je naša velika prednost. Nudimo Vam stručno savjetovanje prilikom planiranja, izvedbe i nadzora oglasnih akcija. Savjetujemo Vam pri izboru ključnih riječi i pripremamo smislena i kreativna rješenja koja će naglasiti prednosti Vaše robne marke. Akcije nastojimo voditi i optimizirati na najbolji mogući način. Na kraju radimo analizu tijeka akcije kao i izvještaj o uspješnosti.
Upute za sudjelovanje s Google partnerima

Primjer iz prakse

Za konkretno poduzeće smo oglašavali auto gume na slovenskom i hrvatskom tržištu. S obzirom da smo mjerili konverzije (broj kupovina preko web trgovine), dobili smo podatke koje dajemo u ovom primjeru. Investicija poduzeća u oglašavanje je iznosila 800,00 € za slovensko i 900,00 € za hrvatsko tržište.

800€
SLO
900€
HR
11.600€
SLO
7000€
HR
10.800€
SLO
6.100€
HR

Troškovi oglašavanja
Prihod od prodaje
Ostvareni povrat
Primjer: oglašavanje automobilskih guma

Zašto zakup medijskog prostora?

Postanite vidljivi preko Gmaila, Facebooka, videa, mobilnog oglašavanja i bannera. Za brzi telefonski odaziv možda će Vas zanimati mobilno oglašavanje. Ako je Vaš proizvod vizualno atraktivan, banneri su dobar izbor. Facebook ili video oglašavanje može biti savršeno za Vas. Izaberite za svoj proizvod ili uslugu primjereni način oglašavanje!

Zašto izabrati nas?

Savjetujemo Vas koji oblik oglašavanja upotrijebiti za konkretan proizvod ili uslugu, gdje i kada provesti oglasnu akciju te na koji način pridobiti najveću naklonost onih koji Vas zanimaju. Naše iskustvo i uigrana ekipa su garancija osvajanja lokalne i globalne publike.

Programiranje.

Zašto izrada aplikacija?

Unikatne aplikacije Vaš su put do prepoznatljivosti, do većeg broja posjeta kao i do uspješnijeg poslovanja. Idealno su oruđe koje će od Vašeg poduzeća učiniti uočljivog igrača na internetu. Približite se Vašim kupcima i korisnicima. Dosta je bilo skrivanja!

Zašto izabrati nas?

Inovativne internet aplikacije su trenutno najpopularniji način promocije proizvoda, usluga i samih poduzeća. Goclick ima ekipu vrhunskih programera koji s naprednim programiranjem zadovoljavaju sve želje i zahtjeve naprednih stranaka. Dobrodošli!

drevo

Zašto nova internet stranica?

Internet stranica je ogledalo poduzeća. Mora biti prepoznatljiva, ugodna za korisnike te učinkovita. Uz pomoć Internet stranice poduzeće često uspostavlja prvi kontakt s kupcima, a oni preko nje dobivaju prvi utisak o samom poduzeću. Imajte na umu da moderni potrošač proizvode i usluge traži skoro pa isključivo preko interneta. Nemojte ih razočarati, isplatit će Vam se.

Zašto izabrati nas?

Konkurentnost i prodajni uspjeh poduzeća je danas ovisan i o dobro osmišljenoj Internet stranici. Baš zbog toga Goclick punu pozornost daje neprestanom razvoju svog odijela za programiranje internet stranica. Postanite i Vi dio uspjeha!

Digitalna produkcija.

Zašto video produkcija?

Video predstavlja jedan od najatraktivnijih i najučinkovitijih načina predstavljanja proizvoda, usluga ili samog poduzeća, bilo kupcima ili potencijalnim partnerima, na uvjerljiv i vjerodostojan način. To je razgovor s Vašim korisnicima u četiri oka.

Zašto izabrati nas?

Naša profesionalna snimateljska ekipa nema ograničenja. Nudimo više načina video produkcije: najave, reportaže, prezentacijske video spotove, dokumentarne filmove i animacije. Naši prethodni video proizvodi su dokaz naše profesionalnosti i kvalitete. Između ostalog, snimili smo najavu za događaj Zlatna gazela 2012. Uvjerite se sami!

Zašto profesionalno fotografiranje?

Vizualna atraktivnost jako je važna za odluke o kupnji određenog proizvoda ili uslige. Fotografija je onaj dio oglasa, koji najprije primjetimo. Iskustva govore, da sadržaj fotografije pamtimo bolje od sadržaja teksta. Dakle, odlučujemo se pomoću očiju. Prilika za prvi utisak samo je jedna. Nemojte je pogriješiti!

Zašto izabrati nas?

Vrhunska fotografija naš je specialitet. Pomoću naših majstora fotografije pretvorimo oglas v učinkovit alat za prodaju. Kažu da slika govori više od 1000 riječi. Goclick je za vas tu, da te riječi ispričamo zajedno.

Dizajniranje.

Zašto dizajniranje?

Cjelokupan grafički dizajn poduzeća jamstvo je njegove prepoznatljivosti. Oglasi moraju biti privlačni, nesmetani i pisani za potencijalne kupce. Sve to možemo doseći naprednim i vrhunskim dizajniranjem. Dati sadržaju primjeren oblik neka je vrsta umjetnosti.

Zašto izabrati nas?

Goclick ima kretivnu, samopouzdanu i profesionalnu ekipu dizajnera koji su pripremljeni za najveće izazove. Dizajniramo za sve medije, od papira do monitora svih veličina. Za dizajn s sadržajem!

Savjetovanje

U Goclicku smo odlični poznavatelji Internet marketinga. Informacijski smo arhitekti, programeri, fotografi, dizajneri i filmaši. Vjerujemo da je koktel naših usluga odgovarajući i za Vaš nastup na tržištu.

Usmjerimo se zajedno ka suštini. S nama ćete zasigurno biti opaženi.

AdWords certifikat

Hvala za povpraševanje!